4.12.12

DU LAGAMINAI SNIEGO

Zmogus, norintis islikti amzinai jaunas, turetu issaugoti ne savo garbanas ir usu, o vienatve. Tokia, kokia ji budavo pries dvidesim metu, su desperatiskais bandymais keisti pasauli, perdislokuoti jo zenklus, atverti tai, kas uzrakinta, ir uztrenkti tai, kas neprasytai atsivere. <...> todel tiesiog stoviu prie lango, zvelgiu i pietuose kybanti Oriona ir zinau, kad kada nors visa issiugdyta savisauga dar bus trumpam pramusta, dar bus kaip nors visai studentiskai liudna..

KESTUTIS NAVAKAS. Ese is rinkinio DU LAGAMINAI SNIEGO
http://www.tekstai.lt/component/content/article/31-navakas-kestutis/1769-kestutis-navakas-du-lagaminai-sniego

Tada, zinoma, elgiames kaip kasdien: suskilusia gelda statome i kampa ir plikome ziupsni arbatos ir tarsi jos siluma mumyse plinta pojutis, jog vienu sakiniu neasakytame ir vienu pirstu neparodytame pasaulyje gyventi geriau.
Diena ir ateina kaip tuscias lapas, naujai isigyta uzrasu knygele.. Bet tik trumpam. Gimei ne siryt, tad netruks islisti ansktesnes dienos su savais kontekstais, tekstais bei telefonais.

MY SIS about the same book :
 http://agnute.blogspot.no/2010/11/du-lagaminai-sniego-k-navakas.html

2 comments:

Agni said...

jo diena ateina, kaip baltas lapas, bet greit prisipildo.. reik naudotis tom rytmecio minutemis, kurios tik tavo..

Agni said...

http://agnute.blogspot.no/2010/11/du-lagaminai-sniego-k-navakas.html

- Lituania en Buenafuente!/ Lietuva Ispanijos televizijoj


Buenafuente - labai populiari cia jumoro laida, rodoma velai vakarais. Romero - vienas is ju jumoristu. Jiems atsiute kazkas is Lietuvos zurnala, kur kryziazodi susidelioja jo pavarde. Del to jiems labai smagu ir linksma, kad net Lietuvoj ji zino. Tikrai labai linksma laida,net as juokiuosi:)

- Lithuania in TravelChannel

Snoopy con su mejor amigo pajarito