8.12.08

- Xmas traditions I



Vakar isejom pasivaikscioti po miesta.. Labai norejau pajusti Kaledine dvasia, paziureti papuosimu, lempuciu… Juolab, kad cia gruodzio menesi prasideda muge, kurioje parduodami visokie papuosimai namams,zaisliukai, be to, figureles prakartelei ¨(cia yra tradicija namie statyti ne tik eglute, bet ir prakartele). Nors visos parduotuves ir kavines sekmadieni uzdarytos, bet zmoniu – kaip pas mus po kokio koncerto Vingio parke :)
Beje, Ispanijoje dovanas nesa ne Kaledu senis, o Trys karaliai sausio 6 diena… Taigi, panasu, kad man savuju irgi teks laukti dvi savaites ilgiau...
Nesnekesiu cia apie musu vaikystes Kaledas, nes visai susigraudinsiu…

Feria de Santa Lucía, a temporary market set up in front of and around the cathedral selling Christmas trees, decorations and figures for the belén.

No comments:

- Lituania en Buenafuente!/ Lietuva Ispanijos televizijoj


Buenafuente - labai populiari cia jumoro laida, rodoma velai vakarais. Romero - vienas is ju jumoristu. Jiems atsiute kazkas is Lietuvos zurnala, kur kryziazodi susidelioja jo pavarde. Del to jiems labai smagu ir linksma, kad net Lietuvoj ji zino. Tikrai labai linksma laida,net as juokiuosi:)

- Lithuania in TravelChannel

Snoopy con su mejor amigo pajarito