29.11.08

- Allen Carr’s Easy Way to Stop Smoking

Tai nėra patarimų knyga. Ji nėra skirta sąmoningam suvokimui. Nereikia mėginti jos suprasti protu. Nieko nebus. Nes knygos tekstas (meginant suvokti racionaliai) yra pakankamai tiesmukas, bukas ir su daugybe pasikartojimų.
Nenoriu mistifikuoti šios knygos poveikio, bet manau, kad Alanui Karui į knygos tekstą pavyko įvesti kodą, kuris "kala" į žmogaus smegenis būtent per pasamone. Kryptingai koduotas tekstas yra galingas ginklas.
Na, mano atveju taip sutapo, kad kito pasirinkimo nelabai ir turejau del aplinkos ir siaip nesiruosiau moketi kokiu ten 4 euru uz cigaretes.
Beje, Alan Karas paskatintas neįtikėtino šios knygos pasisekimo dar yra prašęs panašias knygas apie metimą gerti, priklausomybę nuo narkotikų ir svorio reguliavimą.

No comments:

- Lituania en Buenafuente!/ Lietuva Ispanijos televizijoj


Buenafuente - labai populiari cia jumoro laida, rodoma velai vakarais. Romero - vienas is ju jumoristu. Jiems atsiute kazkas is Lietuvos zurnala, kur kryziazodi susidelioja jo pavarde. Del to jiems labai smagu ir linksma, kad net Lietuvoj ji zino. Tikrai labai linksma laida,net as juokiuosi:)

- Lithuania in TravelChannel

Snoopy con su mejor amigo pajarito